Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2022 14:10 - Арестувайте хора, които не спазват предписанията на лекарите; вкарайте ги в затвори или лагери
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 876 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.01.2022 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Арестувайте хора, които не спазват предписанията на лекарите; вкарайте ги в затвори или лагери  

януари18от Джон Рапопорт

image

CC: Джо Роган, Арън Роджърс, Новак Джокович, Ранд Пол, Скот Атлас, Доналдът от Warp Speed, Джо Байдън...

от Джон Рапопорт

18 януари 2022 г

(За да се присъедините към нашия имейл списък, щракнете тук .)

Искам да кажа, че е ужасно. Човек няма да вземе ваксина или лекарство, след като лекарят му каже? Арестувайте неотговарящия на изискванията кучи син. Заключете го. Лекарят знае най-добре. Хората правят нещата толкова сложни. Просто не го разбирам.

Имаме експерти. Те са наречени експерти по причина.

Колата ти се разваля. на кого ще го занесеш? Цветар?

Професор в медицинско училище казва, че ваксините срещу COVID са безопасни и ефективни. Ще попитате ли подкастър дали е съгласен?

Искате ли да знаете медицинската истина? Четеш ли списание за риболов? Четете медицинско списание. Какво се случи с образованието в тази страна?

о…

дръж се.

Изчакайте.

Току що попаднах на нещо.

26 юли 2000 г., Вестник на Американската медицинска асоциация; автор, д-р Барбара Старфийлд, експерт по обществено здраве в училището по обществено здраве Джон Хопкинс; „Здравето в САЩ наистина ли е най-доброто в света?“

Starfield съобщи, че медицинската система на САЩ убива 225 000 американци годишно. 106 000 в резултат на одобрени от FDA медицински лекарства и 119 000 в резултат на лошо лечение и грешки в болниците. Екстраполирайте числата до десетилетие: това са 2,25 милиона смъртни случая.

Ето още нещо:

Вестник на Американската медицинска асоциация, 15 април 1998 г.: „Честота на нежелани лекарствени реакции при хоспитализирани пациенти“.

Авторите, водени от Джейсън Лазару, извадиха 39 предишни проучвания върху пациенти в болници. Тези пациенти, които са получавали лекарства в болници или са били приети в болници, защото са страдали от лекарствата, които лекарите са им дали, са постигнали следната съдба:

Всяка година в САЩ между 76 000 и 137 000 хоспитализирани пациенти умират в резултат на лекарствата.

Освен това всяка година 2,2 милиона хоспитализирани пациенти изпитват сериозни нежелани реакции към лекарствата.

Авторите пишат: „...Нашето проучване за НЛР [Нежелани лекарствени реакции], което изключва грешки при лечението, имаше различна цел: да покаже, че има голям брой НЛР, дори когато лекарствата са правилно предписани и прилагани.

Това проучване няма нищо общо с лекарски грешки, грешки на медицинска сестра или неправилно комбиниране на лекарства. И броеше само убити или осакатени хора, които бяха приети в болници. Не започна да изброява хората, приемащи фармацевтични продукти, които са починали в резултат на наркотиците у дома.

Ето още нещо:

BMJ 7 юни 2012 г. (BMJ 2012:344:e3989). Автор, Жан Ленцер. Lenzer се позовава на доклад на Института за безопасни медикаментозни практики: „Той [Институтът] изчисли, че през 2011 г. лекарствата, отпускани с рецепта, са били свързани с два до четири милиона души в САЩ, претърпели „сериозни, инвалидизиращи или фатални наранявания, включително 128 000 смъртни случая. ""

Докладът нарича това „една от най-значимите опасности за хората, произтичащи от човешката дейност“.

Докладът е съставен от външни изследователи, които влязоха в собствената база данни на FDA за „сериозни нежелани събития (медицински лекарства).

Следователно да се каже, че FDA не е наясно с тази констатация, би било неправилно. А FDA удостоверява като безопасни и ефективни всички медицински лекарства (и ваксини), преди да могат да бъдат пуснати за обществена употреба.

Ето още нещо:

„Епидемията от болести и смърт от лекарства, отпускани с рецепта“. Авторът е Доналд Лайт, който преподава в университета Роуан и беше носител на наградата за отличителна кариера на ASA [Американската социологическа асоциация] за практика на социология през 2013 г. Лайт е сътрудник-основател на Центъра по биоетика към Университета на Пенсилвания. През 2013 г. той е сътрудник в Центъра по етика Едмонд Дж. Сафра в Харвард. Той е гостуващ професор на Lokey в Станфордския университет.

Доналд Лайт: „Епидемиологично, подходящо предписаните лекарства с рецепта са четвъртата водеща причина за смърт, свързана с инсулт при около 2460 смъртни случая всяка седмица в Съединените щати. Около 330 000 пациенти умират всяка година от лекарства, отпускани с рецепта в Съединените щати и Европа. Те [лекарствата] причиняват епидемия от около 20 пъти повече хоспитализации [6,6 милиона годишно], както и падания, пътни инциденти и [годишно] около 80 милиона незначителни медицински проблеми като болки, дискомфорт и дисфункции, които спъват производителността или способността да се грижи за другите. Смъртните случаи и неблагоприятните ефекти от свръхлечение, грешки и самолечение биха увеличили тези цифри." (Публикация на ASA, „Бележки под линия“, ноември 2014 г.)

Нито един от горните доклади не е фактор за смърт или нараняване от ваксина.

Предвид докладите за медицински причинени смърт и осакатяване, които току-що цитирах и описах, е очевидно, че...

Водещи медицински списания по света, които редовно публикуват блестящи отчети за клинични изпитвания на медицински лекарства...

Преливат се с измами с ранг, на страница след страница.

Наистина, ето един зашеметяващ цитат от редактор, който вероятно е чел и анализирал повече медицински изследвания за лекарства от всеки друг лекар в света:

„Просто вече не е възможно да се вярва на голяма част от публикуваните клинични изследвания или да се разчита на преценката на доверени лекари или авторитетни медицински насоки. Не изпитвам никакво удоволствие от това заключение, до което стигнах бавно и неохотно през моите две десетилетия като редактор на The New England Journal of Medicine. (Dr. Marcia Angell, NY Review of Books, 15 януари 2009 г., „Наркотичните компании и лекари: История на корупцията“ )

Сравнете този цитат с цитат от Антъни Фаучи. В интервю за National Geographic, Фаучи заявява: „Всеки може да твърди, че е експерт, дори когато няма представа за какво говори… Ако нещо е публикувано на места като New England Journal of Medicine, Science, Nature, Cell , или JAMA – знаете, като цяло това е доста добре рецензирано, защото редакторите и редакционният персонал на тези списания наистина приемат нещата много сериозно.”

Хм нали. Разбира се. правилно.

Като се имат предвид тези масови доклади за това какво представлява холокост, които цитирах и описах в това парче...

...Бихте си помислили, че федералното правителство трябва да е започнало голяма операция преди много години...

…Да реконструираме от основите медицинската система на САЩ, така че тя вече да не убива и осакатява ТОЛКОВА МНОГО хора, безкрайно много.

Но ще сгрешите.

Разбира се, ТРЯБВА да вярвате на това, което безупречните лекари ви казват за COVID; и трябва да изпълнявате заповедите на политиците, защото политиците взимат сигналите им от лекарите.

нали така?

нали така?




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39936260
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930