Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2021 21:19 - Кажете На „Господарите“ На Кармата, Че Сте СУВЕРЕН
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1125 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.10.2021 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Кажете На „Господарите“ На Кармата, Че Сте СУВЕРЕН imageHAF10 Октомври 2021 Г.

Планетата Земя и голяма част от нашето кътче на Вселената са били подложени на заклинание от много дълго време, заклинание, което поражда съмнения в съзнанието ни дали сме свързани с Безкрайния източник на цялото творение.

До Камерън Дей

image
Вътрешна в това холографско заклинание е схващането, че двойствеността и полярността са естествени аспекти на живота и че трябва да служим на едната страна на дуалността или на другата.

Всъщност всички ние изгубихме от поглед холограмата и започнахме да вярваме, че тя е общата сума на реалността.

От жизненоважно значение е да се прекъснат всички връзки с „духовната“ лъжеархия на фалшивата светлина и (на пръв поглед) противоположни екипи от парадигмата на двойствеността тъмна светлина.

Обсъдих това подробно в предишната си статия Защо вече не съм работник на светлина , която предизвика много положителни отговори, както и огромна съпротива и презрение от онези, които са силно инвестирани в илюзии за фалшивата светлина на Новото (в) Движение на възрастта .

„Господарите“ На Кармата

Демиургичните паразити с фалшива светлина, известни като „Господарите“ на Кармата, са може би най-лошите нарушители на свободната воля, които съм срещал, на второ място след самия корумпиран демиург .

Те са основните пазачи, които позволяват или забраняват на съществата достъп до и от демиургичната система и като такива трябва да бъдат изложени.

Извращението им от естествения закон на кармата е толкова зашеметяващо, че в тази статия ще мога да покрия само малка част от него. Като начало те са отговорни за принуждаването на съществата да се прераждат отново, и отново, и отново (и отново), в явно нарушение на Универсалния закон.

Във „Свободната Вселена“ извън корумпираната демиургична система за поробване, едно същество е свободно да се въплъти на всяка планета, която избере.

Когато физическият живот на едно същество приключи (след стотици, може би хиляди години), те се връщат в Безкраен източник за почивка и след това решават какво искат да направят по -нататък, за да продължат да се учат и да растат. Никъде в този процес не присъства йерархична група от контролиращи, манипулативни същества като „господарите“ на кармата.

Както можете да видите, използвайки цитати около думата „лордове“, изобщо не ги наричам така.

Така че в обичайния си стил аз дадох на тези същества ново, донякъде саркастично име: Тюрдите на Кармата.

Започнах да ги наричам така след среща преди няколко месеца, когато премахвах дълбоки слоеве от наложени споразумения, които те се опитваха да запазят.

В един момент от процеса насила им казах:

„Ти си най -големите парчета от дрън, които съм виждал. Не ти дължа НИЩО. ДЪЛЖИТЕ на всяко едно същество, че сте манипулирали дълг, който никога няма да можете да погасите! ”

В този момент те напуснаха много бързо.

След това името Turds of Karma просто остана. Въпреки че е малко млад, мисля, че е подходящ и се надявам, че ще мислите за тях по същия начин, така че да не се заблуждавате от тяхната измама сега или по-късно, когато напуснете физическата сфера.

С малкото преименуване на пътя, нека да проучим някои от начините, по които Turds of Karma (ToK) манипулират същества.

Измамата Light Review

Основният инструмент, който ToK използва, за да манипулира същество, за да приеме почти безкрайно прераждане, е (невярно) „Светлинен преглед“.

Когато тялото на човек умре, те се преместват в астралните области и започват да се отърват от по -голямата част от предишната си идентичност.

Ако се остави този процес да се осъществи без прекъсване, Истинската Светлина на това същество ще излезе отвътре в тях и те ще освободят слой върху слой от ограничаващи вярвания, породени в това въплъщение.

Обаче, в сферите на демиургичната система за управление, това, което се случва, е, че ToK прихваща, че тъй като светлината им започва да излиза отвътре и ги заобикаля в ослепителен дисплей от цветна външна светлина. (Ето защо повечето хора с предсмъртен опит съобщават, че преминават през тунел от светлина.)

Ослепителният външен дисплей отвлича вниманието на съществото от светлината, излизаща отвътре в тях, и ги хипнотизира чрез честотно увличане и активиране на всякакви и всички религиозни програми, на които са били изложени по време на тяхното въплъщение.

ToK и други членове на Духовната Лиарархия като арх (на) „ангели“ и „възнесени майстори“ често ще присъстват на заден план по време на този процес.

image

Тъй като индивидът е изпълнен с чувство на универсална любов и свързаност, им се казва, че това чувство идва в тях от външните „ същества на светлината “, които ги заобикалят.

Това чувство за универсално единство и любов обаче всъщност се появява от ВЪТРЕШНОСТ на битието и се отразява обратно към тях от ТоК и лиарархията.

Индивидът няма време да обмисли случващото се, защото бързо се премества във фазата на „преглед“ на процеса. Показва им се малък филм от техния живот, който се фокусира върху разочарованията, неосъществените желания, болезнените преживявания и нараняващите действия, които човек е преживял през живота си.

Чрез този предубеден и манипулиран „преглед на живота“ съществото се кара да се чувства зле за живота си, което точно искат ToK.

Те казват на човека, че въпреки че не са успели в толкова много неща в живота си, че ще им бъде даден шанс да се върнат още веднъж и да „оправят нещата“ в ново въплъщение.

Тогава съществото е благодарно за тази възможност за изкупление и приема споразуменията, с които ToK ги представя, за да се въплътят отново.

Ако това същество е отгледано с християнски тип възпитание, те ще срещнат „Исус и ангелите“, но ще им се каже, че „все още не са достойни да влязат в небесното царство“.

Разбира се, страхът да не бъдат изпратени в ада е толкова силен в тяхната система от вярвания, че те ПОДСКАЧВАТ шанса да се превъплътят и да станат „достойни“ да влязат в „Божието царство“, което всъщност е царството на демиурга.

След като се съгласи да се преражда, съществото след това се изпраща в „небесно царство“ в средата към горните астрални сфери, за да изчака прераждането. Това царство е красиво декорирано със симулации на природата, прекрасни гледки и персонал от „ангели пазители“, които се грижат тези същества да се върнат на земята, когато им дойде времето.

Разбира се, тези „пазители“ всъщност са паразитни овцевъди, които се грижат за стадото си , и НЯМА позволение на съществата, държани в това царство, да отиват другаде.

Кармичен Трансфер

Ако съдържанието на живота на индивида, незарасналите рани и неосъществените желания не са достатъчни, за да ги убедят, че трябва да се прераждат , те се представят с още по -нагла измама.

Показва им се това, което им се казва, че е техният собствен живот, в който са извършили ужасни престъпления, и им се казва, че трябва да продължат да се превъплъщават в неблагоприятни условия, за да „ отработят “ тази лоша карма .

image

В действителност животът, който им показват, НЕ е техен, а по -скоро действията на някои, които са тясно свързани с лиарархията, които са сключили договори с тях, за да избегнат поемането на енергийна отговорност за техните действия.

След това част от злонамерената енергия на това престъпно същество се проектира върху индивида, който е подведен да повярва, че някога е бил толкова ужасен престъпник.

Това същество тогава приема споразумения за „разтоварване“ на „лошата карма“, която те (предполагаемо) са спечелили за себе си, без да осъзнават, че всичко това е лъжа, предназначена да ги държи подчинени и поробени.

Това се прави, за да се принуди съгласието на съществото да се превъплъти и да поеме отговорност за престъпления, които те не са извършили, като гарантира, че следващият живот на лицето ще бъде изпълнен с излишни трудности.

Това кармично пренасяне също позволява на тези тъмни магьосници, които са се придържали към лиарархията, да избягват последиците от собствените си действия. Това прехвърляне се използва и в голям мащаб върху населението на планетата чрез форми на масов контрол на ума и манипулиране на медиите.

За да се обясни правилно, ще е необходима отделна статия, но основният механизъм за това как се прави е чрез подсъзнателни споразумения, вградени в медиите, корпоративни лога (сигили), финансови договори, закон за адмиралтейството и други „ институции на Матрицата “.

Принудителни Демиургични Споразумения За Влизане

Друг много важен аспект на споразуменията, които са сключени на съществата от ToK, са оригиналните „договори за влизане“, които съществата, влизащи в корумпираната демиургична област, са принудени да сключат, за да получат дори влизане в тази система.

Много от нас дойдоха тук от това, което наричам „Свободната вселена“, за да помогнем за демонтирането на демиургичната система отвътре, а лиарархията наложи обширен списък от принудителни споразумения върху тези „Свободни души“, за да ограничи тяхната ефективност.

Тези споразумения за влизане също съдържат клаузи, които позволяват неуточнени трудности да бъдат изравнени срещу същество по време на тяхното въплъщение, включително, но не само:

  • раждане на лоши родители
  • физическо насилие
  • сексуално насилие
  • психически атаки
  • етерна имплантация
  • мечта-манипулация
  • набиране в „корпуса на работника на светлината“ на фалшивата светлина
  • въпроси на отношенията
  • здравословни проблеми
  • парични проблеми
  • физическо отвличане и имплантиране
  • липса на самочувствие,

…и още много.

Повечето от присъстващите същества на Свободната Вселена бяха доста уверени, че могат да преодолеят тези ограничения, затова се регистрираха.

Наистина нямаше голям избор, но някои от нас преговаряха по -яростно от други и бяхме обремени с по -малко от тези пагубни споразумения, но никой не влезе „невредим“.

Независимо колко споразумения за принудително влизане имаме, важно е да премахнем всички тези споразумения, за да станем ясни и да продължим с избраните от нас задачи за изцеление и събуждане на други, както и за разглобяване на демиургичната конструкция отвътре.

Отмяна На Споразумения

Това е процесът, който използвам и споделям с други хора при изчистване на споразумения.

Лиарархията крие копия на тези споразумения в различни сфери, така че специфичността е важна в този процес. Важно е също така да включите този процес от вашия Върховен Вътрешен Аз (Висш Аз, Божествен Вътрешен Аз и т.н.) и да го направите свой собствен.

Само четенето на изявления за оттегляне няма да свърши работата. Трябва съзнателно да включим този процес, използвайки силата на волята си, за да осъществим промените, които желаем.

Открих, че след като човек започне да отменя споразумения, с времето става все по -лесно да копае по -дълбоко, за да намери повече от тях. Имайте предвид, че споразуменията често се разделят на различни фрагменти, за да се затрудни намирането им.

Например, може да има споразумения за трудни романтични отношения, трудни отношения с родители, с братя и сестри, с приятели и т. Н. Всичко това са различни „групи от споразумения“, които трябва да бъдат посочени и премахнати в отделни процеси.

Така че не се притеснявайте да се отървете от всяко споразумение наведнъж.

Отделете време и работете ежедневно чрез тях , докато усещате, че те ви засягат.

Процесът, описан по-долу, се основава на системата за самопочистване на ниво 1 и ниво 2 , които формират основата за работата по изчистване на енергия, която извършвам.

  • Стойте в силата на суверенитета на вашето Божествено Вътрешно Аз. Разширете светлината на вашия Божествен Вътрешен/Висш Аз от сърцето си, обграждайки тялото ви в Сърдечна сфера на Суверенна енергия.
  • Свържете се със Земното ядро, Галактическото ядро, Безкрайния източник и Силите на Божествената източна светлина
  • Поискайте галактически вакуум, за да бъде готов да премахне всичко в галактическото ядро. (Това е облак с фуния от енергия на галактическото ядро, който изсмуква всичко, което трябва да бъде премахнато и трансмутирано.)
  • Извикайте всички споразумения, свързани с „да се чувствате жертва“ (или каквото и да е друго) по тази времева линия и всички други времеви линии в миналото, настоящето и бъдещето, и във всички измерения, плътности, нива, сфери и реалности.
  • Извикайте всички клаузи за възстановяване, копия, резервни копия, огледала, копия на контрагенти и т.н. на споразуменията.
  • Заявете:
    „От вътрешната власт на моя суверен Аз, обявявам ВСИЧКИ тези споразумения за нищожни. Оттеглям ВСИЧКИ тези споразумения, както и всички копия на контрагенти, клаузи за възстановяване, дубликати, резервни копия, огледала и т.н. на всичко, посочено по-рано. "
  • Обявете: „Възвръщам ЦЯЛАТА си енергия, която е вложена в тези споразумения.“

    Когато енергиите, есенциите, фрагментите на душата и т.н. се връщат при вас, реинтегрирайте ги през сърдечния си център.

  • Команда: „Изпращам всички тези споразумения и всички аспекти, посочени по -рано в Галактическия вакуум, за да бъдат трансмутирани в Галактическото ядро.“
  • Извикайте всички „копия на контрагента“ на тези споразумения и ги изпратете в галактическия вакуум за трансмутация. Това са копия на споразуменията, държани от паразитни същества, които изчерпват малки количества от вашата енергия чрез тези споразумения. Някои от тези същества биха могли да претендират, че са „господари“ на кармата, за да упражнят власт над вас. Не вярвайте на лъжите им.
  • Кажете на тези демиургни същества: „Аз съм Суверен. Всички вие, паразитни „контрагенти“, се уведомяваме, че сте ЗАБРАНЕНИ от ВСИЧКИ въздействащи отново върху енергията ми. Ако все пак се опитате да нарушите моята суверенна енергийна сфера, аз НАСИЛНО ще ви изпратя до галактическото ядро, за да бъде трансмутирано. Докато трансмутирането ще бъде най -доброто нещо, което някога ви се е случвало, възможно е да не излезете, ако в вас не остане нищо, което да спасите и преобразите. Предупреден си."
  • След това предложите на тези демиургични същества -партньори възможност да влязат в Галактическия вакуум, за да бъдат отведени до галактическото ядро ​​и трансмутирани. Някои от тях ще се възползват от тази възможност, за да се освободят от контрола и йерархичното поробване на Демиурга.
  • Декларирайте: „Премахвам ВСИЧКИ отпечатъци, импланти, наслагвания, вярвания, възприятия, нагласи, идентичности, замразени емоции и т.н., свързани с тези споразумения.“
  • Помолете вашия Божествен Вътрешен Аз да насочи галактически вакуум в целия ви подсъзнателен ум, подсъзнанието и цялата сфера на съзнанието ви да премахне всички тези компоненти и всичко друго, свързано с тези споразумения.
  • След това разширете светлината на вашия истински суверенна вътрешна същност, за да попълните всички области, които сте изчистили. Това позволява на Истината за това кой всъщност сте да замени фалшивите конструкции, които са премахнати.
  • Обадете се и възстановете първоначалното споразумение, което сте сключили с Безкрайния Източник, за да се въплътите в това смутно царство и да пренесете Светлината Източник във вашето въплъщение. Нека любовната сила, съдържаща се в това първоначално споразумение, разтвори всички останали конструкции, свързани с тези стари, изкуствено наложени споразумения.
  • Най -важната част от всичко това е вашата ВОЛЯ да направите това да се случи. Ядосайте се малко, ако трябва, впрегнете всяко праведно възмущение, което имате, и използвайте СИЛАТА на ВОЛЯТА си.
  • Потвърждавайте често:
    „Аз съм суверен и на никого не е позволено да отнема енергията ми.“
    „Аз съм суверен и на никое същество или несъщество не е позволено да нарушава моето суверенно пространство.“
Галактическият Вакуум

Това е инструмент, който използвам ежедневно за премахване на ограничаващата енергия, защита на границите на моята суверенна енергия, както и за подпомагане на клиентите да направят същото.

Всяка мисловна форма, етерен имплант или бездушна, поставена във вакуума, се отвежда в Галактическото ядро, за да се преобразува обратно в чиста енергия. Всички същества с душа, изпратени в Галактическото ядро, или се трансмутират, почистват от тъмнината си и се реабилитират или разтварят обратно в основна енергия (унищожават).

И двата резултата са добре за мен, въпреки че винаги се вкоренявам да се появят като излекувани, здрави същества, които могат да станат отново продуктивни членове на Вселената.

Дали едно същество е излекувано и възстановено или унищожено, е между тях и Източника.

image

Аз не взимам това решение, аз просто служа като галактически проводник, за да изпратя това същество да погледне в Галактическото огледало, да поеме отговорност за действията му и да се надяваме, че ще излекува и възвърне здравия разум.

Предупреждавам тези същества един път, че НЕ им е позволено да нарушават моята Суверенна енергия и че трябва да отстъпят, или ще използвам отбранителна сила, за да ги изпратя до ядрото на Галактиката.

Повечето от тях ще се представят като изправени, но по -късно ще се опитат да изпратят енергична сонда или „усещане“, за да продължат програмата си. Когато усетя това, отивам до източника на нахлуването заедно с множество галактически вакууми и „чиста къща“.

Около половината от тези паразитни, демиургични същества могат да бъдат изкупени и трансформирани обратно в здрави, продуктивни членове на свободната Вселена.

Това всъщност е доста добро съотношение, като се има предвид колко далеч в страха, лудостта, контрола, поробването, малтретирането, унищожаването и йерархията са стигнали тези същества.

Универсален Закон И Отбранителни Сили

В повечето доктрини на Новата (в) епоха се счита за „бездуховен“ или „неразвит“ дори да се обмисли използването на отбранителна сила.

Очевидно е, че добър малък нововъзникващ трябва да позволи на хората и паразитните същества да ходят по тях, да крадат от тях, да източват енергията им, да ги манипулират / имплантират и да им навредят по какъвто и да е начин. Не само това, но те също трябва да потискат всякакви „негативни емоции“, така че по същество да бъдат „щастливи жертви“ на подобни злоупотреби.

Това манипулативно, измамно „учение“ идва от фалшивата светлина и нищо не може да бъде по-далеч от истинската истина.

Основният универсален закон е много прост:

Всички същества са Суверенни и имат свободна воля да изразяват своите творчески пориви по какъвто и да е начин, но никое същество няма право да нарушава и наранява другите.

Следствието от този закон също е много просто:

Тъй като всички същества са суверенни, те имат право да се защитават от вреда, като използват каквото и да е ниво на сила, за да предотвратят настъпването на нарушението, дори ако това доведе до унищожаване на това, което нанася вредата. Поробвачите и измамниците на Духовната Лиарархия са в явно, тотално нарушение на Вселенския закон.

Те избягват Естествения „Закон за привличането“, който отразява действията на едно същество обратно към тях, като принуждават и манипулират други същества да се съгласят да бъдат жертви и поробени, както и да убеждават други същества да поемат отговорност за своите престъпления чрез кармично прехвърляне.

Многото слоеве на измама на демиургичното същество се основават на ГОЛЯМАТА ЛЪЖА, че сме отделени от Безкрайния Източник.

Съществата с фалшива светлина след това надграждат тази лъжа, като убеждават съществата, че Вселенският закон не съществува, че индивидите нямат присъщо право на самозащита, че трябва да се подчинят на волята на „авторитета“ на турците на Кармата и че хората трябва да се покланят на психопатичния демиург и неговите „ангелски“ същества, за да получат едно време влизане в „Божието царство“.

Истинската истина е, че НИКОГА не сме били отделени от Безкрайния Източник, тъй като това е метафизична невъзможност.

Едно същество може да избере да пренебрегне връзката си, да повярва, че я няма и дори да вярва, че е прекъснало тази връзка, но вярата в лъжа не я прави истина, защото Истината (главна Т) не е относителна.

Като метафоричен пример, представете си, ако група човешки същества реши да се отдели от атмосферата, само вдишвайки въздух от резервоар SCUBA. Наистина ли са отделени от атмосферата? Не. Те все още съществуват в атмосферата, дори ако дишат на пръв поглед отделен източник на въздух.

Независимо от това, демиургичните същества са се отдали изцяло на собствената си илюзия за отделяне от Източника и следователно трябва да намерят алтернативен източник на енергия, която черпят от човечеството под формата на поклонение, обожание, вярвания, контрагенти, изкривена сексуалност, измама , объркване, апатия, борба, болка, страдание, омраза, смърт и т.н. (Преминаване към спектър от енергична „гурме храна“ до „нездравословна храна“ за паразитните същества в този пример.)

Последното нещо, което иска лиарархията, е човечеството да разбере Универсалния закон и колко задълбочено сме поробени чрез измама.

В МОМЕНТА, който декларираме „Аз съм суверен и НИКАКО същество няма право да отнеме енергията ми от мен“ играта се променя коренно.

От това пространство на знанието, че сме суверенни Индивидуации на Източника, можем да упражняваме нашите Суверенни права, включително праведно използване на отбранителна сила.

Правилно И Грешно

Друго учение с фалшива светлина, което заразява движението на New (c) Age е, че няма такова нещо като правилно и грешно, че всичко е просто опит, който е там, за да ни даде урок.

image

Вярно е, че можем да извлечем ценни уроци от неблагоприятни обстоятелства, това не означава, че е необходимо или желателно да бъдем непрекъснато потискани, манипулирани, имплантирани, измамени, поробени и източени от енергия.

Това са преживявания, които човешката раса вече е имала твърде много.

С разбирането на Вселенския закон можем да забележим, че по своята същност е погрешно да нараняваме друго същество, което не е направило нищо, за да ни навреди. Можем също така да разберем, че съвместната работа и сътрудничеството с другите често е правилното нещо.

Тези прости концепции трябва да се придържат, за да освободим ума си от изкривената „логика“, представена в ученията на Новата (в) епоха, които биха ни накарали да вярваме, че невероятното количество страдания, причинени на човечеството, са изцяло негови собствени действия, както и прекрасно учене, така че не трябва да предприемаме никакви действия, за да помогнем на другите да облекчат собствените си страдания.

  • Дали афро-американските роби имаха прекрасни учебни преживявания?
  • Какво ще кажете за ирландските и шотландските слуги, наети преди тях?
  • Какво ще кажете за средновековните крепостни селяни, които биха могли да бъдат екзекутирани по прищявка на краля или някой от неговите слуги?

Не, тези хора очевидно бяха поробени, което лесно се разпознава като нещо, което е грешно да се прави.

По същия начин човечеството няма чудесно учене, като е поробено от духовната лиарархия на корумпирания демиург. Ние научаваме едно нещо със сигурност, а именно как да обявим нашия суверенитет и да спрем да бъдем роби!

Е, много от нас са.

Йерархия

Един от основните корени на тези светски и метафизични проблеми е концепцията за йерархия.

Където и да погледнем по света, имаме (обикновено доминирани от мъже) йерархични системи на организация. Йерархията е коварна, обезсиляща система от власт, подчинение и поробване, която ТРЯБВА да надхвърлим, за да започнем да лекуваме себе си и нашия свят.

По същия начин трябва да надхвърлим и „духовните“ йерархии, които насърчават поробването, подчинението и сляпото подчинение.

Корумпираният демиург и неговите слуги,

  • архонт-ангели
  • фалшиви възнесени майстори
  • ETs
  • демони и др.,

... са крайното представяне на изродена йерархия, която консумира жизнена сила и оставя след себе си само разрушение.

Превъзхождащата метафизична йерархия е процес на самоосвобождение/ изчистване, придобиване на самопознание, придобиване на знания за Вселенския и Земния естествен закон и упражняване на нашата Суверенна Воля.

Първо, ние трябва да ЗНАЕМ и чрез това сме напълно свързани разширения на Божествения Безкраен Източник на цялото творение. Когато знаем това, а не просто го мислим на интелектуално ниво, ние осъзнаваме, че НЯМА легитимен авторитет извън нас самите.

Има само вътрешен авторитет и самоуправление, които, водени от разбирането на Всеобщия закон, ни забраняват да подбуждаме към действия, които биха навредили на друг.

Просветеното самоуправление и спазването на Универсалния закон е основата за свободно общество. Само с тази основа ние ще можем да избегнем его -капана да упражнява „власт“ над другите, за да контролира и регулира тяхното поведение, което не вреди на никой друг.

Само чрез Просветено самоуправление ще можем да изградим изцяло нов тип общество, което да се самоорганизира, за да решава проблемите и да се грижи за нуждите на мнозина като истински израз на желанието за сътрудничество и създаване на свят, който е от полза за всички .

Това трябва да бъде непрекъснато развиващ се, съвместно творчески процес, който непрекъснато ще откриваме, докато го ангажираме.

Всяка идея трябва да бъде тествана и приложена там, където желае да бъде приета по начин с отворен код чрез доброволно участие на всички индивиди, участващи в не-йерархичен, на едно ниво, самоорганизиращ се процес.

Това изисква изцяло нов начин на мислене, организиране и предприемане на действия и всички стари модели на централизирана, отгоре надолу власт трябва да бъдат изоставени, тъй като, както вече видяхме, всякакви опити за налагане на единна „най-добра система“ на света винаги ще доведе до потисничество и в крайна сметка ще се провали.

Ние имаме в себе си потенциала да освободим всяко едно човешко същество от оковите на поробващите системи на йерархия и външна власт, да работим заедно и да създаваме решения, за да осигурим основните нужди от храна, вода, енергия, подслон, облекло, транспорт и знания до ВСИЧКИ на планетата.

Създаването на системи за самостоятелно генериране, които да задоволят всички тези нужди, е напълно постижимо, но само ако можем да си сътрудничим като суверенни индивиди, които зачитат правата и границите на другите.

Подобна промяна в нашия свят зависи от всички нас да знаем, че сме суверенни, да провъзгласим нашия суверенитет, да изтрием нашето програмиране на мислене на роби и след това да работим заедно в сътрудничество като суверенни личности с обща цел за максимално овластяване на всички планетата.

Обявяване На Суверенитет

Процесът на провъзгласяване на суверенитета и премахване на фалшивото програмиране, което е заложено в психиката ни от многоизмерни нива на контрол, изисква време и последователни усилия.

Трябва да обявяваме всеки ден,

„Аз съм суверен, свободен съм. Само * аз * може да ме управлява. "

(Или по друг начин, по който искате да го изразите, тъй като все пак сте суверен!)

Ние също трябва да положим самоизчистваща се работа, необходима за отмяна на всички споразумения, които сме направили, съзнателно или подсъзнателно, за да отдадем силата си на външни власти, да изпитаме ненужни страдания или ограничения, да понесем „кармични“ тежести, които НЕ са нашите да понасят и т.н.

Това не е бърз процес и всеки ден преглеждам собствената си версия.

Лиарархията НЕ зачита свободната воля, здравите граници или правото ви да им кажете НЕ. Те използват всеки възможен вид манипулация, принуда и гола сила, за да си проправят път.

Така работят патриархалните йерархични същества. (Забележете приликите в думите йерархия и патриархат и влиянието на „архонта“.)

Агресивната, властна енергия на патриархата се стреми да контролира всеки аспект от съществуването на всяко същество, като взема и консумира всичко, което е възможно.

Това е представено физически (по -долу) с,

  • корумпирани йерархични правителства
  • тайни общества
  • корпорации, експлоатиращи хората и околната среда

Той е представен метафизично (по -горе) от,  корумпирания демиург и неговия легион от поробени поробители, от които Кърлиците на Кармата са просто едно разделение на контролната мрежа.

Ето защо е толкова важно да напомните на тези досадни „господари“ за кармата и ВСИЧКИ демиургични паразити, че сте СУВЕРЕН , и да сте готови да използвате вашата Суверенна сила, за да подкрепите това изявление.

Те не говорят езика на любовта, така че това означава, че трябва да използваме някаква сила, за да изясним мнението си.

Ето Как Го Виждам Аз…

Трудно е да се разкрият тези неща, да се вгледа в лицето на най -злонамерените същества във Вселената и да им се каже, че съм Суверен и НЕ ще позволя на тях да ме нарушават.

По ирония на съдбата обаче в някои отношения е още по -трудно да се споделят публично тези разкрития.

Толкова много хора се продават изцяло на техните фалшиви „възнесени господари, извънземни и ангели“, които им казват какво да правят, как да мислят и как да живеят, че ме атакуват, че изнесох тази откроветелна информация на очите на обществеността.

На тези хора казвам съвсем просто:

Вярвайте в това, в което искате да повярвате, но аз ще продължа да работя върху ПОЗНАНИЕТО НА ИСТИНАТА и ще предприема подходящи действия, за да поправям грешките, нанесени на човечеството от самите същества, на които давате силата си.

Избирам да отстоявам Истината като Суверенно Същество заедно (а не под) Суверенните същества на Свободната Вселена, които предприемат действия, за да се противопоставят на всички форми на измама, паразитизъм и поробване.

Благодаря на тези от вас, които ще застанат до вас и ще предприемат действия с нас ...




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39950794
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930