Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2021 20:46 - Изстрели от COVID, предназначени да намалят световното население чрез отравяне на „милиарди“: южноафрикански лекар
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1075 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 28.11.2021 20:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Изстрели от COVID, предназначени да намалят световното население чрез отравяне на „милиарди“: южноафрикански лекар 
„Смъртните случаи, които са предназначени да последват ваксинациите, никога няма да могат да бъдат приковани към отровата. Те ще бъдат твърде разнообразни, ще бъдат твърде много и ще бъдат в твърде широк период от време, за да разберем, че сме били отровени“, каза д-р Шанкара Чети. 

https://www.lifesitenews.com/news/jab-will-poison/?utm_source=featured&utm_campaign=usa&fbclid=IwAR2Mst9LgcE_0uf35fEfMnCHa-DKk0S09MdJgIbG9KYrAmnen3EYuvcWYHs

imageД-р Шанкара ЧетиЕкранна снимка/Туитър Патрик
Дилейни

вт, 23 ноември 2021 г. – 7:56 ч. EST

ПОРТ ЕДУАРД, Южна Африка (LifeSiteNews ) – Известен лекар, на когото се приписва напредъка в разработването на ранни лечения за COVID-19, заяви, че според него целта на пандемията и кампаниите за ваксина е „да контролират и убият голямо част от нашето население, без никой да подозира, че сме отровени." 

Д-р Шанкара Чети, семеен лекар в Южна Африка, който според уебсайта му е „лекувал 7000 пациенти с Covid-19 без нито една хоспитализация или смърт“, комбинира прозрения от медицинските си познания заедно с наблюденията си върху правителствените диктати и медийната цензура за да подкрепи заключенията си. 

 

Докато участваше в среща на Zoom на хора, които изглеждаха лекари, Чети преди забележките си зададе въпрос: „Мисля, че гледната точка около случващото се е жизнено важна. Трябва да разберем каква е целта . Всеки знае, че има несъответствия, че има принуда, но трябва да разберем защо . Защо е там?" 

По-нататък той идентифицира като „най-важния“ аспект за отговора на тези въпроси „патогена, който причинява цялата смърт при болестта COVID“, шиповия протеин, който се носи от вируса и е това, което ваксината е предназначена да произвежда в тялото на получателя. 

„Ако трябва да ви дам мнението си за това, което се случва в глобален мащаб“, каза той, „[] шиповият протеин е един от най-измислените токсини или отрови, които човекът някога е правил. И целта на този токсин е да убие милиарди, без никой да го забележи. Така че това е отрова с дневен ред." 

Лекарят, широко признат за разработването на „8 -ми дневна терапия за COVID-19“ за пациенти, които са влезли в по-опасния стадий на възпаление на заболяването, след това заяви, че „това, което изглежда, се случи тук, [е] те са създали вирус и поставете този оръжеен пакет върху него, наречен „шип протеин“.“ 

С първоначалното освобождаване на този „най-разработен токсин“, очакваните алергични реакции се случват при малък процент от хората, което кара много да се разболеят и да умрат, когато се появи реакцията. Според Чети това обикновено е на осмия ден от симптомите. 

Лекарят каза, че поради първоначалните 14-дневни глобални блокирания, тези, заразени с COVID-19, които са имали алергични реакции, са пристигнали в болниците късно и тези институции прилагат задължителни протоколи „за създаване на смърт и щети [за] да раздвижат всички страх.” 

„Но играта, която те играха с този конструиран вирус, беше да оправдае ваксинацията на планетата“, продължи той.  

 

Чети добави, че тези инжекции имат за цел „да ни изложат на [] шиповия протеин за по-дълъг период от време“. 

18-годишният практикуващ ветеран, който често е бил интервюиран в интернет от колеги лекари и се е появявал с други добре познати иноватори в ранното лечение като д-р. Пиер Кори , Райън Коул и Ричард Урсо обясниха как след смъртните случаи от алергична реакция през първите две седмици започват да се появяват по-далечни опасности за здравето.  

„[Започваме] да виждаме ендотелните наранявания (лигавицата на кръвоносните съдове), които тази ваксина причинява със своя шипов протеин, с влиянието си върху нейните ACE2 рецептори. Това са смъртите, които трябва да последват. И те никога няма да бъдат закрепени върху [шиповия] протеин, много добре проектиран токсин“, каза той. 

„Сега spike протеинът също е мембранен протеин. И така, иРНК ще разпредели това в нашето тяло. Ще се произвежда в различни тъкани около нашето тяло. Той ще бъде включен в тези мембрани около нашето тяло и тези специфични тъкани.  

„Тези тъкани ще бъдат разпознати като чужди и ще предизвикат множество автоимунни отговори. Така че смъртните случаи, които са предназначени да последват ваксинациите, никога няма да могат да бъдат приковани към отровата! Те ще бъдат твърде разнообразни, ще бъдат твърде много и ще бъдат в твърде широки срокове, за да разберем, че сме отровени“, продължи той. 

„Сега този токсин в дългосрочен план ще накара хората с вече съществуващо заболяване да ги раздразнят“, обясни лекарят.  

С определени токсични вещества, включително „късчета от ХИВ протеин“ в този „определено проектиран“ шипов протеин, Чети заявява, че „хората с рак ще избухнат и ще кажат, че са починали от рака“.  

„Хората с наранявания на съдовете или предразположение като нашите диабетици и [тези с] хипертония ще получат инсулти и сърдечни пристъпи и останалите в различно време и ние ще ги припишем на вече съществуващите им състояния“, каза той. 

„С течение на времето хората ще развият автоимунни състояния, чието разнообразие никога няма да бъде разрешено с никаква фармацевтична интервенция, защото са твърде насочени. 

„Но мисля, че ако хората разберат какво е намерението, тогава ще разберат защо се е случило случилото се. Лошата логика, принудата, потискането са оправдани, ако разберете, че има по-голям план. Този план е да гарантираме, че можем да контролираме и убиваме голяма част от нашето население, без никой да подозира, че сме отровени“, каза лекарят на COVID. 

„И така, мисля, че оправданието за всичко, което виждаме, е оправдано в разбирането на финала“, заключи той.  

„Мисля, че има огромна картина; [иначе] ваксините нямат абсолютно никакъв смисъл. От самото начало ни продадоха ваксината като наш спасител и ако погледнем науката, науката не действ

Съгласуваност с други експерти: „глобална катастрофа без равни“   

Други експерти посочват възможността за подобни сценарии от доста време. 

През март тази година бивш високопоставен служител на Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Геерт Ванден Bossch , привлече значително внимание, когато се издава едно  отворено писмо  и  видео  предупреждение за "глобална катастрофа, без да е равно на" поради експериментални COVID-19 програми за ваксинация.  

В писмото си предишният старши програмен мениджър за Глобалния алианс за ваксини и имунизация ( GAVI ), написа „става все по-трудно да си представим как последствията от обширната“ програма за ваксини за трансфер на гени „няма да унищожат големи части от нашето човешко население." 

„Човек може да мисли само за много малко други стратегии за постигане на същото ниво на ефективност при превръщането на относително безвреден вирус в биологично оръжие за масово унищожение“, каза той. 

Освен това експертът по COVID-19 и добре публикуван лекар д-р Питър Маккълоу потвърди: „Имаме най-голямата биологична катастрофа в ръцете си в човешката история... и никой не знае как да я спре“ ( Видео: 13:00 ). 

Правейки същото заключение като д-р Чети другаде , Маккалоу, който е автор на над 650 публикации в рецензирана медицинска литература, заяви: „Вярвам, че сме под формата на биотероризъм, който е в цял свят, [и] който изглежда са били много години в планирането." 

Други експерти, включително американските предни лекари ( AFLDS ), от доста време предупреждават срещу възможността за широко разпространено антитяло зависимо подобрение ( ADE ) като реакция на ваксините, състояние, което със сигурност може да бъде фатално. 

В бяла книга, издадена през януари, AFLDS обясни „ADE е особено труден, защото е забавена реакция. Първоначално всичко изглежда добре. Човекът изглежда има страхотен имунен отговор, но тогава [тази уязвимост, предизвикана от ваксината] става смъртоносна, когато човекът е изложен на вируса в дивата природа. 

„Ваксината  усилва  инфекцията, вместо да  предотвратява  увреждането“, продължава AFLDS. 

„Може да се види само след месеци или години употреба в популациите по целия свят.“ 

Освен това AFLDS предупреди, че реакциите на ADE са „трудни за доказване“, тъй като често се тълкуват като инфекция с „по-лош вирус“ или може би по-опасен вариант. 

Д-р Шери Тенпени  даде подобно предупреждение миналия февруари,  предвиждайки  широко разпространено заболяване и смърт от ADE след тези инжекции. Тя очакваше да се увеличи броят на хората със затруднено дишане, които след това ще бъдат обявени за притежаващи „мутантен вирус“ (т.е. „опасен вариант“), който може да се използва за прокарване на разказ, че са необходими повече ваксинации, когато „какви са тези хора действително изпитва антитялото, създадено от [оригиналната] ваксина." 

Друг експерт, който изрази подобни опасения, е д-р Долорес Кейхил , ирландски биомедицински лекар и експерт по имунология. Тя заяви в презентация от януари,   че поради високия потенциал за възникване на ADE, тези, които биха обмислили приемането на тези „ваксини“, трябва да разберат, че до края на живота си ще имат „много по-висок риск от смърт“ поради ваксинация. 

Освен това Кейхил очакваше значителен брой смъртни случаи поради ADE през седмиците, месеците и годините след кампаниите за ваксинация и изрази загриженост, че те ще бъдат класифицирани като резултат от COVID-19, когато всъщност може да са резултат от ваксинацията. 

Оттогава драматична корелация между прилагането на кампании за „ ваксини “ в нации по целия свят и рязкото увеличение на смъртните случаи, причинени от COVID-19, се превърна в норма. 

В интервю през март бившият вицепрезидент и главен учен на Pfizer по алергии и дихателни пътища, д-р Майкъл Йейдън , направи заключения, подобни на тези на Чети, заявявайки: „Ако някой иска да навреди или убие значителна част от световното население през следващите няколко години, системите, които се въвеждат в момента, ще го позволят.” 

„Според мен е напълно възможно тази [система за широко разпространена ваксинация с трансфер на гени] да бъде използвана за масово обезлюдяване“, каза той. 

Освен това, когато публикува видеото на д-р Чети по-горе в телеграма , Йейдън изрично потвърди аргумента на южноафриканския лекар, заявявайки: „Това е интересно мнение, което има толкова смисъл, колкото и всяко друго. 

„Задълженията за ваксина са нелогични и плашещи, тъй като повечето не са изложени на голям риск от вируса на първо място и ваксините не предотвратяват инфекция или предаване. Така че те не осигуряват обществена полза, а само потенциална индивидуална полза“, каза той. 

„Никога не бихме принуждавали хората да правят нещо, което САМО им е от полза и дори тогава, при малко вероятни обстоятелства. Това е ядки. Откажете — посъветва Йедън. 

СВЪРЗАНИ 

ЕКСКЛУЗИВ – Бивш вицепрезидент на Pfizer: „Вашето правителство ви лъже по начин, който може да доведе до вашата смърт“. 

Лекарят от Онтарио подава оставка заради принудителни ваксини, казва, че 80% от пациентите с мистериозни проблеми са имали и двете ваксини  

Кратко видео илюстрира драматични скокове в смъртните случаи от COVID-19 след удари в 40 нации 

„Напълно възможно“ кампаниите за ваксини „ще бъдат използвани за масово обезлюдяване“: бивш вицепрезидент на Pfizer  

 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. lexparsy - Браво приятелю!
28.11.2021 20:56
Време е поне неваксинираният логичен човешки ум да размисли с "неваксинирана логика.. :-() Даже без да има медицинско образование.. :-(())))
Лекс
цитирай
2. zahariada - Да
28.11.2021 21:25
Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750325
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031